Karate Things: Έρχεται το 6ο Stranger Things πάρτι και θα έχει άρωμα Cobra Kai

karate things party

Kick it back to the 80s με το #Superstrange! Φέτος μπαίνουμε στο dojo για ένα αποκριάτικο Stranger Things meets Cobra Kai πάρτι που θα είναι πιο cool και από μια κλωτσιά «γερανού» στο ηλιοβασίλεμα!

Με arcade battles, DJ sets για ασταμάτητο headbanging και προβολές με καρατιές, ολόκληρο το βράδυ!

Ακόμα, μην χάσεις τον διαγωνισμό καλύτερης εμφάνισης του πάρτι, που επιστρέφει με επικά δώρα από Stranger Things και Cobra Kai για τους νικητές! Sweep the leg of other party plans και δείξε τι αξίζεις. Το πάρτι σε περιμένει!

Πληροφορίες:

Πότε: Σάββατο 16 Μαρτίου
Πού: Αρχιτεκτονική (Ελασίδων 6, Κεραμεικός)
Είσοδος: €8 με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό
Facebook event page

Τι μουσική θα ακούσουμε στο Stranger Things 6 μασκέ πάρτι – Karate Things Edition;

Non-stop #80s classics & soundtrack hits από: Kate Bush, The Clash, Fleetwood Mac, Duran Duran, Joy Division, Talking Heads, The Police, The Human League, Tears For Fears, A-Ha, New Order, Journey, Foreigner, Surviror, Europe, Van Halen, Mötley Crüe, Twisted Sister, W.A.S.P., Alice Cooper, KISS, Guns N’ Roses, Motörhead, Iron Maiden, Judas Priest, Metallica, Ozzy Osbourne.

Μουσική
Rock out με badass διαμαντάκια των AC/DC, Ratt και Poison, βγαλμένα από ένα mixtape του Sensei Lawrence, και γιόρτασέ το με μια Coors Banquet! Στα decks οι Robin Skouteris, J. Morris (Glam Slam), Emilio Soares (South Coast Retro Arcades), και ένας guest DJ ΕΚΠΛΗΞΗ!

Live song request
Διάλεξε το soundtrack του πάρτι! Στείλε μήνυμα στο @superstrange.party στο Instagram με το τραγούδι που επιλέγεις, και κάνε περήφανη την Max! + Βγάλε και φέτος μια radical pic στο photobooth του TheBigPicture, και μοιράσου την στα social απευθείας!

Arcade
Strike hard! Πήγαινε πίσω στον χρόνο για δωρεάν παιχνίδι στις κλασικές κονσόλες και τα arcade cabinets του South Coast Retro VTM2. Βούτηξε στον κόσμο των eighties με live παρουσιάσεις αναμνηστικών και party games, inspired by Stranger Things

On screen
Stranger Things clips μιξάρονται με retro, mindless action της δεκαετίας ’80: Karate Kid, Over the Top, Big Trouble in Little China, Above the Law, American Ninja, Commando, Iron Eagle και Bloodsport. Extravaganza δράσης που δεν πρέπει να χάσεις!

Διαγωνισμοί & δώρα
Λάβε μέρος στον διαγωνισμό καλύτερης εμφάνισης που επιστρέφει με περισσότερα λάφυρα από ποτέ (€500+ σε merch) για αυτούς που θα ντυθούν με θέμα τα Karate Kid και Stranger Things, μαζί με άλλους ήρωες και αντιήρωες.

Θα κληρωθούν: Παιχνίδια Stranger Things – Attack of the Mind Flayer προσφορά της Κάισσα, επιτραπέζια Dungeons & Dragons: Η Περιπέτεια Ξεκινά από την Hasbro Hellas, βιβλία Stranger Things (Καχύποτα Μυαλά, Σκοτάδι στην Άκρη της Πόλης) της Athens Bookstore Publications.

*Κατά τη διάρκεια του event, θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό και video, τo οποίo θα αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Superstrange.

Tagged as

NOW PLAYING TRACK
Beton7

Title

Artist

SHOW ON AIR

The tube

23:00 24:00

Beton7 Art Radio
Background