Το καλύτερο Aperitivo στην Μαβίλη θα το απολαύσετε στο Metaphor Athens


Δευτέρα-Παρασκευή 17:00-20:00

Έναρξη: Δευτέρα, 23 Μαΐου

Από την Δευτέρα, 23 Μαΐου και για κάθε απόγευμα (Δευτέρα με Παρασκευή) το Metaphor Athensπροσφέρει το πιο απολαυστικό Aperitivo στην πλατεία Μαβίλη. Τα δροσιστικά aperitivos cocktails του MetaphorAthens θα συνοδεύονται από free Pinsa Romana bites προσκαλώντας τους θαμώνες του να χαλαρώσουν στο τέλος της ημέρας τους υιοθετώντας την πιο ευχάριστη ιταλική παράδοση συνώνυμη της dolce vita! 

Πιο συγκεκριμένα, κάθε απόγευμα (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 17:00 και έως τις 20:00 στο MetaphorAthens σερβίρονται πέντε aperitivo cocktails σε happy hour τιμή συνοδεία λαχταριστών κομματιών τραγανής Pinsa Romana η οποία υπόσχεται να σας ταξιδέψει μέχρι την αρχαία Ρώμη! Εκεί, δηλαδή, όπου οι αγροτικοί πληθυσμοί έξω από τα τείχη της πόλης άλεθαν τα δημητριακά και δημιούργησαν για πρώτη φορά αυτήν την τραγανή και λεπτή ζύμη.

Το υπέροχο Campari Spritz, το φρουτώδες Strawberry Negroni ή το στιλάτο Perfect Gin and Tonicμπορούν να συνδυαστούν με τραγανή Pinsa με μοτσαρέλα και βασιλικό ή με την Pinsa Funghi με άγρια ιταλικά μανιτάρια και λάδι τρούφας. Πρόκειται για μια γαστρονομική πρόταση που σας προσκαλεί να ζήσετε μία ιταλική εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας!

Τα Aperitivo Cocktails του Μetaphor που προσφέρονται στην προνομιακή τιμή των 6€ είναι τα Aperol Spritz, White Negroni, Campari Spritz, Limoncello Spritz, Strawberry Negroni και Perfect Gin και σας περιμένουν στο Metaphor Athens καθημερινά από τις 17.00 έως τις 20.00!

Λίγα λόγια για το Μetaphor

Το Metaphor Athens, το νέο creative hub της Αθήνας, είναι μια πρωτοβουλία του Γιώργου Κελέφη (περιοδικό ΟΖΟΝ) και του Μιχάλη Αργυρού (Beton7). Σχεδιάστηκε από το πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο PILA Studio υπεύθυνο και για το σχεδιασμό του showroom του οίκου Versace στη Νέα Υόρκη όπως και πιο πρόσφατα για τη νέα εκδοχή του ιστορικού Πύργου του Πειραιά. H επιμέλεια του project MetaphorAthens έχει γίνει από τον Design Ambassador Βασίλη Μπαρτζώκα και το archisearch.gr

Μetaphor Aperitivo από τη Δευτέρα 23 Μαΐου έως τις 30 Ιουλίου 2022

Aperitivo time: Δευτέρα – Παρασκευή 17:00-20:00

Ώρες λειτουργίας Metaphor Athens

Δευτέρα – Σάββατο 08:00-20:00

Κυριακή κλειστά.

Metaphor Athens, Δορυλαίου 10, Πλ. Μαβίλη.

Tηλ: 2106451169, Μetaphor ΙG: @metaphorathens


NOW PLAYING TRACK
Beton7

Title

Artist

SHOW ON AIR

The tube

00:00 18:00

Beton7 Art Radio
Background