Surf & Skate Art Festival: Volume #2 | 3 και 4 Απριλίου ’15


Το Surf Art Festival, διοργανώνεται από το Hellenic Surf Community – μια κοινότητα ανθρώπων οπού ανήκουν στον κύκλο των board sports και του street art και απαριθμεί ένα πραγματικά σημαντικό μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με το Senza, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε αυτό το κοινό. 

Δεδομένης της επιτυχίας των parties που έχει κάνει το Senza στο χώρο του Βυρσοδεψείου, καθώς και λαμβάνοντας υπόψη το κοινό από τους fans των συγκροτημάτων, αναμένεται ότι το festival θα «ταράξει τα νερά της πόλης μας» στις αρχές του Απριλίου!

Η φετινή εκδήλωση θα γίνει στις 3 και 4 Απριλίου, στο πολυχώρο του Βυρσοδεψείου στον Βοτανικό. Όπως και στο προηγούμενο festival, o χώρος θα φιλοξενήσει έκθεση με έργα καλλιτεχνών που θα έχουν σαν βασικό θέμα το surf και το skateboarding. Παράλληλα με την έκθεση, θα υπάρχει και ένα live workshop οπού αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες από το χώρο του tattoo και του graffiti θα ζωγραφίσουν πάνω σε σανίδες surf. Επιπλέον, στο χώρο θα υπάρχουν ειδικά περίπτερα από surf shops και surf brands, καθώς και ειδικά διαμορφωμένος χώρος οπού θα μπορούν να γίνουν ανταλλαγές και πωλήσεις μεταχειρισμένου εξοπλισμού από ιδιώτες. Τέλος θα γίνονται προβολές από surf βίντεο ελληνικών, αλλά και ξένων παραγώγων. Στo πλαίσιο του festival θα γίνουν συναυλίες με γνωστά ελληνικά μουσικά συγκροτήματα, καθώς και DJ Sets.

Το φεστιβάλ αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερα από 4.000 άτομα από την έναρξη του, το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Απριλίου, μέχρι τη λήξη του στις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Στόχος του Festival είναι να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο προωθώντας την κουλτούρα των board sports μέσα από την τέχνη, αλλά και ακόμη περισσότερο, να ευαισθητοποιήσει τον Έλληνα σχετικά με το περιβάλλον γενικότερα, και τη θάλασσα ειδικότερα, ώστε να αποκτήσει περισσότερο σεβασμό και εκτίμηση σε ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά που διαθέτει απλόχερα η χωρά μας, το νερό.

Ολόκληρο το ελληνικό board community θα είναι δίπλα μας για να ενημερώσουν τους επισκέπτες του festival, ώστε όλοι μαζί να το καταφέρουμε το στόχο μας, και να συστήσουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο μοναδικό αυτό τρόπο ζωής που λέγεται Beach-bumming.

Στο παρακάτω link θα βρείτε video από την προηγούμενη διοργάνωση: https://www.youtube.com/watch?v=wypaqFYgW9I 
και το φετινό event : https://www.facebook.com/events/1412604555711594/1413251988980184/ 


NOW PLAYING TRACK
Beton7

Title

Artist

SHOW ON AIR

The tube

00:00 15:00

Beton7 Art Radio
Background