Μαθήματα αναπνοής με τον Χαράλαμπο Πουλόπουλο


Στα «Μαθήματα Αναπνοής» είναι καλεσμένοι άνθρωποι γύρω μας που δυσκολεύονται να "αναπνεύσουν", καθώς κι εκείνοι που τους βοηθούν να ξαναβρούν την ανάσα τους. Δίνει βήμα για να ακουστούν οι φωνές εκείνων στους οποίους η καταπίεση, η βία και η απόρριψη στερούν το οξυγόνο. Όσων ασφυκτιούν μέσα στο αδιέξοδο, τους φόβους και την αγωνία της καθημερινότητας. Αλλά, ενίοτε, και σε όσους κόβεται η ανάσα από έρωτα ή αγωνίζονται να «μην σπαταλήσουν την πνοή που τους χάρισε τούτη η ανάσα»


Παραγωγοί / Producers


Χαράλαμπος Πουλόπουλος

Πρόγραμμα / Program

ΔΕΥΤΕΡΑ MONDAY 20:00 21:00


Προηγούμενα / Previous

Καλεσμένος ο Δημήτρης Αργυριάδης

03 / 07 / 2023

«Δημοκρατία και αποτελεσματική δημόσια διοίκηση» Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023, καλεσμένος ο Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, εμπειρογνώμων ΟΗΕ, Δημήτρης Αργυριάδης, συζητά για μια δημόσια διοίκηση που αποδίδει και επικοινωνεί με τους πολίτες σε ένα δημοκρατικό κράτος.

Καλεσμένος ο Χρύσανθος Τάσσης

26 / 06 / 2023

«Εκλογές 2023: Τα πάντα είναι πολιτική» Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, καλεσμένος ο Επίκουρος Καθηγητής Πολιτικής Κοινωνιολογίας, ΔΠΘ, Χρύσανθος Τάσσης εξηγεί γιατί στην πολιτική, ό,τι αρχίζει με φόβο ή υπεροψία, συνήθως καταλήγει σε αποτυχία.

Καλεσμένοι τα μέλη της «Αυτοεκπροσώπησης» Γεωργία Μυλωνακη και Θανάσης Κατσιγιάννης, καθώς και ο Προεδρος της Ομοσπονδίας Φορέων Ψυχικής Υγείας «Αργώ» Μενέλαος Θεοδωρουλάκης.

19 / 06 / 2023

«Η ακούσια νοσηλεία είναι το σύμπτωμα ενός συστήματος που νοσεί» Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, μιλούν για την εμπειρία τους τα μέλη της «Αυτοεκπροσώπησης» Γεωργία Μυλωνακη και Θανάσης Κατσιγιάννης, καθώς και ο Προεδρος της Ομοσπονδίας Φορέων Ψυχικής Υγείας «Αργώ» Μενέλαος Θεοδωρουλάκης.

Καλεσμένος ο συγγραφέας Βαγγέλης Ραπτόπουλος

12 / 06 / 2023

«Έρωτες, έρωτες, έρωτες» Δευτέρα 12 Ιουνιου 2023, καλεσμένος ο συγγραφέας Βαγγέλης Ραπτόπουλος σε μια συζήτηση για τους έρωτες που κόβουν την ανάσα.

Kαλεσμένος ο ομότιμος καθηγητής Ποινικού Δικαίου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκος Παρασκευόπουλος

05 / 06 / 2023

«Τεχνητή νοημοσύνη, δικαιώματα και κοινωνία» Δευτέρα 5 Ιουνιου 2023, καλεσμένος ο ομότιμος καθηγητής Ποινικού Δικαίου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκος Παρασκευόπουλος, σε μια συζήτηση για τις εφαρμογές και τις επιπτώσεις της τεχνητής νοημοσύνης.

MORE
NOW PLAYING TRACK
Beton7

Title

Artist

SHOW ON AIR

Bohemian Wine

22:00 23:00

Beton7 Art Radio
Background