Μαθήματα αναπνοής με τον Χαράλαμπο Πουλόπουλο


Στα «Μαθήματα Αναπνοής» είναι καλεσμένοι άνθρωποι γύρω μας που δυσκολεύονται να "αναπνεύσουν", καθώς κι εκείνοι που τους βοηθούν να ξαναβρούν την ανάσα τους. Δίνει βήμα για να ακουστούν οι φωνές εκείνων στους οποίους η καταπίεση, η βία και η απόρριψη στερούν το οξυγόνο. Όσων ασφυκτιούν μέσα στο αδιέξοδο, τους φόβους και την αγωνία της καθημερινότητας. Αλλά, ενίοτε, και σε όσους κόβεται η ανάσα από έρωτα ή αγωνίζονται να «μην σπαταλήσουν την πνοή που τους χάρισε τούτη η ανάσα»


Παραγωγοί / Producers


Χαράλαμπος Πουλόπουλος

Πρόγραμμα / Program

ΔΕΥΤΕΡΑ MONDAY 20:00 21:00


Προηγούμενα / Previous

Καλεσμένος ο Κωστής Παπαϊωάννου

28 / 11 / 2022

«Δικαιώματα σε κρίση» Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022, καλεσμένος ο εκπαιδευτικός Κωστής Παπαϊωάννου, π. γενικός γραμματέας ανθρωπίνων δικαιώματων Υπουργείου Δικαιοσύνης, σε μια συζήτηση για τις επισυνδέσεις, τις αποκαλύψεις και τα δικαιώματα των πολιτών.

Καλεσμένη η Μαρία Μητροσύλη

21 / 11 / 2022

«Όπου βία πάρεστι, ουδέν ισχύει νόμος» Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022, καλεσμένη η νομικός Μαρία Μητροσύλη, καλεσμένη σε μια συζήτηση για τη θεσμική κακοποίηση και την παραβίαση δικαιωμάτων των ψυχικά ασθενών.

Καλεσμένη η Όλγα Θεμελή

14 / 11 / 2022

«Μετά την αποκάλυψη τι;» Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, καλεσμένη η Όλγα Θεμελή, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εγκληματολογικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, για τα πολλαπλά τραύματα μιας παιδικής ψυχής και την επαναθυματοποίηση.

Καλεσμένος ο εγκληματολόγος Νίκος Κουλούρης

07 / 11 / 2022

«Στη φυλακή με κλείσανε…». Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022, καλεσμένος ο εγκληματολόγος Νίκος Κουλούρης, Αν. Καθηγητής ΔΠΘ, σε μια συζήτηση γιατί «δεν υπάρχουν άσχημες αγάπες, ούτε ωραίες φυλακές».

Καλεσμένοι οι Αθηνά Φραγκούλη-Σακελλαροπούλου,Τέση Λαζαράτου και Μενέλαος Θεοδωρουλάκης

31 / 10 / 2022

«Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση - Επιστροφή στο Μέλλον» Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022, καλεσμένες/ος: Αθηνά Φραγκούλη-Σακελλαροπούλου , Πρόεδρος της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής «Π. Σακελλαρόπουλος» Τέση Λαζαράτου, Ψυχοθεραπεύτρια Μενέλαος Θεοδωρουλάκης, Πρόεδρος της της Ομοσπονδίας φορέων ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και ψυχικής υγείας "ΑΡΓΩ"

MORE
NOW PLAYING TRACK
Beton7

Title

Artist

Beton7 Art Radio
Background