Μαθήματα αναπνοής με τον Χαράλαμπο Πουλόπουλο


Στα «Μαθήματα Αναπνοής» είναι καλεσμένοι άνθρωποι γύρω μας που δυσκολεύονται να "αναπνεύσουν", καθώς κι εκείνοι που τους βοηθούν να ξαναβρούν την ανάσα τους. Δίνει βήμα για να ακουστούν οι φωνές εκείνων στους οποίους η καταπίεση, η βία και η απόρριψη στερούν το οξυγόνο. Όσων ασφυκτιούν μέσα στο αδιέξοδο, τους φόβους και την αγωνία της καθημερινότητας. Αλλά, ενίοτε, και σε όσους κόβεται η ανάσα από έρωτα ή αγωνίζονται να «μην σπαταλήσουν την πνοή που τους χάρισε τούτη η ανάσα»


Παραγωγοί / Producers


Χαράλαμπος Πουλόπουλος

Πρόγραμμα / Program

ΔΕΥΤΕΡΑ MONDAY 20:00 21:00


Προηγούμενα / Previous

Kαλεσμένος ο Νίκος Παρασκευόπουλος

07 / 06 / 2021

«Δημοκρατία και Δικαιοσύνη» Δευτέρα 7 Ιουνίου, καλεσμένος ο ομότιμος Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής του ΑΠΘ Νίκος Παρασκευόπουλος, με τον οποίο συζητάμε για τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, τα μέτρα και τους θεσμούς.

Καλεσμένος ο Δημήτρης Ρήγας

31 / 05 / 2021

«Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις των σχέσεων» Δευτέρα 31 Μαΐου, καλεσμένος ο ψυχίατρος, ψυχαναλυτής Δημήτρης Ρήγας, με τον οποίο συζηταμε για τις ανθρώπινες σχέσεις υπό το πρίσμα της ψυχανάλυσης.

Καλεσμένη η Μαργαρίτα Μυτιληναίου

24 / 05 / 2021

“Οι κρίσεις στο ραδιόφωνο” Δευτέρα 24 Μαΐου, καλεσμένη η ραδιοφωνική παραγωγός, διευθύντρια του ΑΘΗΝΑ 9,84 Μαργαρίτα Μυτιληναίου, συζητάμε για τα αποτυπώματα των κρίσεων στο ραδιόφωνο.

Καλεσμένη η Θεανώ Φωτίου

17 / 05 / 2021

Δευτέρα 17 Μαΐου, καλεσμένη η βουλευτής, ομότιμη καθηγήτρια αρχιτεκτονικής Θεανώ Φωτίου, συζητάμε για την αλληλεγγύη σε ομάδες που βρίσκονται σε κοινωνικά ευάλωτη θέση.

Καλεσμένος ο Δημήτρης Μάρης

10 / 05 / 2021

«Το διαδίκτυο είναι η κεντρική πλατεία στο νέο παγκόσμιο χωριό;» Δευτέρα 10 Μαΐου, καλεσμένος ο ιδρυτής και πρόεδρος της 24 MEDIA Δημήτρης Μάρης, συζητάμε για την επικοινωνία και τις αλλαγές στη νέα ψηφιακή εποχή.

MORE
NOW PLAYING TRACK
Beton7

Title

Artist

SHOW ON AIR

The tube

00:00 16:00

Beton7 Art Radio
Background