Μαθήματα αναπνοής με τον Χαράλαμπο Πουλόπουλο


Στα «Μαθήματα Αναπνοής» είναι καλεσμένοι άνθρωποι γύρω μας που δυσκολεύονται να "αναπνεύσουν", καθώς κι εκείνοι που τους βοηθούν να ξαναβρούν την ανάσα τους. Δίνει βήμα για να ακουστούν οι φωνές εκείνων στους οποίους η καταπίεση, η βία και η απόρριψη στερούν το οξυγόνο. Όσων ασφυκτιούν μέσα στο αδιέξοδο, τους φόβους και την αγωνία της καθημερινότητας. Αλλά, ενίοτε, και σε όσους κόβεται η ανάσα από έρωτα ή αγωνίζονται να «μην σπαταλήσουν την πνοή που τους χάρισε τούτη η ανάσα»


Παραγωγοί / Producers


Χαράλαμπος Πουλόπουλος

Πρόγραμμα / Program

ΔΕΥΤΕΡΑ MONDAY 20:00 21:00


Προηγούμενα / Previous

Καλεσμένη η Καθηγήτρια Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και Εμπειρογνώμων του ΟΗΕ Βασιλική Αρτινοπούλου

26 / 02 / 2024

Kαλεσμένη η Καθηγήτρια και Κοσμητόρισσα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Σεβαστή Χατζηφωτίου.

19 / 02 / 2024

«Έμφυλες σχέσεις, ενδοοικογενειακή βία και γυναικοκτονίες» Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, καλεσμένη στα «Μαθήματα Αναπνοής» η Καθηγήτρια και Κοσμητόρισσα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Σεβαστή Χατζηφωτίου, σε μια συζήτηση για τις έμφυλες σχέσεις, την ενδοοικογενειακή βία και τις γυναικοκτονίες.

Καλεσμένη η ψυχολόγος, εικαστική ψυχοθεραπεύτρια Μαριάντζελα Δεμέναγα.

12 / 02 / 2024

«Εικόνες, μνήμες και προσδοκίες» Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, 20.00-21.30, καλεσμένη η ψυχολόγος, εικαστική ψυχοθεραπεύτρια Μαριάντζελα Δεμέναγα σε μια συζήτηση για το νόημα της εικόνας εαυτού και των άλλων.

Καλεσμένοι οι δικηγόροι Χαρά Παπαγεωργίου και Κώστας Φαρμακίδης - Μάρκου.

05 / 02 / 2024

«Σε ποιον ανήκει η ντροπή;» Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024, καλεσμένοι οι δικηγόροι Χαρά Παπαγεωργίου και Κώστας Φαρμακίδης - Μάρκου, σε μια συζήτηση για τη δικαίωση των οροθετικών γυναικών και από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Kαλεσμένος ο επίκουρος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Ανδρέας Νοταράς,

29 / 01 / 2024

«Άρθρο 16: η σύσταση ανώτατων σχολών από ιδιώτες απαγορεύεται” Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, καλεσμένος ο επίκουρος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Ανδρέας Νοταράς, σε μια συζήτηση για την ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της ανώτατης εκπαίδευσης.

MORE
NOW PLAYING TRACK
Beton7

Title

Artist

SHOW ON AIR

The tube

00:00 18:00

Beton7 Art Radio
Background