Παρουσίαση Βιβλίου «Η Κόκκινη Βασίλισσα» της Έρσης Λάβαρη


Παρουσίαση Βιβλίου

«Η Κόκκινη Βασίλισσα» της Έρσης Λάβαρη

Τετάρτη 5 Δεκέμβρη, 19.30

Beton7, τηλ.: + 30 210 7512625 | www.beton7.com – info@beton7.com
Beton7 | Πύδνας 7, Βοτανικός-Αθήνα 11855 (σταθμός μετρό Κεραμεικός)

Η δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου «Η Κόκκινη Βασίλισσα» της Έρσης Λάβαρη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Εντύποις.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στον πολυχώρο του Beton7 (Πύδνας 7, Βοτανικός, σταθμός μετρό Κεραμεικός). Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 19:30, και θα μιλήσουν για το βιβλίο, εκτός από την συγγραφέα, η Νεκταρία Μαρκάκη (συγγραφέας), η Ελένη Λάβαρη (φοιτήτρια, αναγνώστρια), η Έφη Γιάννου (συντάκτρια του www.3pointmagazine.gr) και ο Γιάννης Κρανιάς (εκδότης). Θα συντονίζει ο Αλέξανδρος Γερασίμου (δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός του Beton7 Art Radio).

Όταν η Κέιλιν Μπάτλερ αποφασίζει να επιστρέψει στον τόπο όπου γεννήθηκε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο Δουβλίνο, αναγκάζεται να αναβιώσει ένα παρελθόν από το οποίο, μέσω της τετραετούς αυτοεξορίας της, πάσχιζε να ξεφύγει. Έρχεται αντιμέτωπη με μια μητέρα που φαίνεται να αδιαφορεί, με έναν αδερφό που μοιάζει να κρύβει πολύ περισσότερα απ’ όσα συζητά, κι έναν δολοφόνο κατά συρροή που δείχνει ότι προσπαθεί να μιμηθεί, αν όχι να συνεχίσει, το έργο που ξεκίνησε ένας δράστης λιγότερο από μισή δεκαετία πριν.

(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Βιογραφικό συγγραφέα
Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και πραγματοποιεί τις σπουδές της στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα πάθη της είναι η ιστορία και η συγγραφή, και στο μέλλον φιλοδοξεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με την αρχαιολογία.
Γράφει κυρίως νουβέλες που ανήκουν στην κατηγορία της αστυνομικής λογοτεχνίας, ενώ δυο από τις πιο πρόσφατες δουλειές της με τίτλο “Εξαφανισμένη” και “Το Αίνιγμα της Κόκκινης Λίθου” έχουν διακριθεί από τους κριτές των διαγωνισμών “Πέννες Μυστηρίου” και “Ασημένια Σελίδα” αντίστοιχα.


NOW PLAYING TRACK
Beton7

Title

Artist

SHOW ON AIR

The tube

00:00 15:00

Beton7 Art Radio
Background