MEMOS MOUSTAKAS SOLO


MEMOS MOUSTAKAS SOLO

INFO
Ημερομηνίες: 3 Δεκεμβρίου 2018
Ώρα Έναρξης: 21:30
Είσοδος: 10€ & 5€ (φοιτητές/άνεργοι)
Project: Ithaca- Path to music
* Προπώληση εισιτηρίων:
Beton7, τηλ.: + 30 210 7512625 | www.beton7.com – info@beton7.com
Beton7 | Πύδνας 7, Βοτανικός-Αθήνα 11855 (σταθμός μετρό Κεραμεικός)

MEMOS MOUSTAKAS SOLO

O Αγαμεμνων ή Μέμος Μουστάκας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Σπούδασε ακκορντεόν και θεωρητικά στο Εθνικό Ωδείο και Ωδείο Σκαλκώτα, επίσης σπούδασε ηχοληψία και ακουστική στο ΤΕΙ Ρεθύμνου. Αυτοδίδακτος ήδη στο πιάνο και την τζαζ, παρακολούθησε μία σειρά μαθημάτων σύγχρονου αυτοσχεδιασμού με τον Μάρκο Αλεξίου. Ασχολείται και ερευνά ένα ευρύ φάσμα τεχνικών, προσεγγίσεων και τρόπων σκέψης όσο αφορά τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, την σύγχρονη τζαζ, την ελεύθερη τζαζ, την επιτόπου σύνθεση με υλικό εκκίνησης, τον διαλογισμό στον αυτοσχεδιασμό κ.α.
Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά, το “Exit Strategies”, κυκλοφόρησε το 2017, ένα ντουέτο με τον Κερκυραίο μπάσο-κλαρινετίστα Σπύρο Μίτσουλη. Η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, το σόλο άλμπουμ “Carriers of Misperception Vol. I”, είναι μία πρώτη αποτύπωση της προσωπικής του μελέτης στο πιάνο και τον αυτοσχεδιασμό.
Βρίσκεται στη διαδικασία κυκλοφορίας τεσσάρων ήδη ηχογραφημένων σόλο πιάνο (μεταξύ τους τα Vol. II και III του “Carriers of Misperception”), ένα ντουέτο με τον πιανίστα Βίλλυ Παρασκευόπουλο και την πρώτη κυκλοφορία του Conundrum Project, ένα εγχείρημα, με κύριο στόχο μία σειρά ηχογραφήσεων ελεύθερου αυτοσχεδιασμού με συλλογικό χαρακτήρα και χωρίς σταθερή σύσταση μπάντας, αλλά με την προοπτική ενός ανοιχτού πλαισίου συμμετεχόντων.
https://agamemnonmoustakas.bandcamp.com
https://www.facebook.com/agamemnonmoustakas/
https://www.youtube.com/channel/UCB72yVXGud3SBp03qXbh3i


NOW PLAYING TRACK
Beton7

Title

Artist

SHOW ON AIR

The tube

00:00 15:00

Beton7 Art Radio
Background