Sans Corps at Beton7-Arts | LIVE + ΝΝULL presentation


Sans Corps at Beton7-Arts | LIVE + ΝΝULL presentation

INFO
Ημερομηνίες: 30 Νοεμβρίου 2018
Ώρα Έναρξης: 21:30 | Είσοδος: 5 ευρώ
Baba El : guitar, voice, percussion, pipes, radio, tapes
The Duke : bass, voice, percussion, ocarina, harmonica, toys
Gioan B : guitar
Zikinios : drums, percussion, voice
with Livertia : Piano
Project: Ithaca- Path to music
Beton7, τηλ.: + 30 210 7512625 | www.beton7.com – info@beton7.com
Beton7 | Πύδνας 7, Βοτανικός-Αθήνα 11855 (σταθμός μετρό Κεραμεικός)

Sans Corps at Beton7-Arts
LIVE + ΝΝULL presentation

Την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018, οι Sans Corps επιστρέφουν στην μυσταγωγική ατμόσφαιρα του Beton7, στα πλαίσια του project “Ithaca – Path to music”.
Τις ηχητικές συνομιλίες των Sans Corps ξεκίνησε, το 2017, ένας πυρήνας τριών μουσικών που είχαν ήδη περάσει από διάφορες φάσεις και πεδία μουσικής (από jazz και dark wave μέχρι post-rock και noise) και τέχνης γενικότερα.
Αποκλειστικός άξονας και αξίωμα η ολιστική διερεύνηση της μουσικής και των μέσων της με ελευθεριακό πειραματισμό και αυτοσχεδιασμό.

Στη συνέχεια το όραμά τους μοιράστηκαν και μοιράζονται διάφοροι συνεργάτες και νέα μέλη. Τώρα πλέον αποτελεί μία συλλογικότητα πειραματισμού για μουσικούς και καλλιτέχνες, μία ‘αυτόματη’ έκφραση αγάπης και οργής.
Η μουσική τους είναι ολοκληρωτικός αυτοσχεδιασμός. Δεν υπάρχει προηγούμενο σχέδιο για τη δομή, τη φόρμα, το ρυθμό ή τη μελωδία, και καμία προσυνεννόηση για τα λόγια. Χρησιμοποιούν κρουστά, κιθάρες, παραμορφωτές, πνευστά, μπάσο, φωνές, πλήκτρα, tapes, αντικείμενα, μικροσυσκευές.
Ανάμεσα στη δημιουργία και την καταστροφή, οι Sans Corps διατρέχουν ηχοτοπία ανάτασης και βαρβαρότητας ελπίζοντας σε μια, έστω αμυδρή, αίσθηση ελευθερίας.
Το πρώτο άλμπουμ των Sans Corps έχει τίτλο NNULL και κυκλοφόρησε από την Underflow Records σε μορφή διπλού βινυλίου στις 5 Νοεμβρίου 2018.
Στις 30 Νοεμβρίου, πριν από το live, στο φιλόξενο χώρο του μπαρ του Beton7, θα γίνει μία σύντομη παρουσίαση του NNULL και συζήτηση των Sans Corps με το κοινό.


NOW PLAYING TRACK
Beton7

Title

Artist

SHOW ON AIR

The tube

00:00 15:00

Beton7 Art Radio
Background