H Μιράντα Βερούλη στο Half Note


Με πολύχρονη παρουσία στην ελληνική jazz & world σκηνή, η Μιράντα Βερούλη είναι καθιερωμένη στη συνείδηση του κοινού ως η πρέσβειρα του βραζιλιάνικου τραγουδιού στην Ελλάδα.

Στις 30 Μαρτίου, θα γιορτάσει στο Half Note τα 20 χρόνια ενασχόλησης με τη βραζιλιάνικη μουσική, προσκαλώντας στη σκηνή φίλους και συνεργάτες, σε μια επετειακή βραδιά με διάθεση party!
Ξεκίνησε την καριέρα της το 1996, με την πρώτη βραζιλιάνικη μπάντα που φτιάχτηκε στην Ελλάδα (από Βραζιλιάνους κι Ελληνοβραζιλιάνους μουσικούς), την Banda SomBrasil. Στη συνέχεια, σπούδασε Jazz με τον Σύλβιο Σύρρο στο Athenaeum, συνέχισε να τραγουδά και να ηχογραφεί με διάφορα σχήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, και το 2003 σχημάτισε τη δική της μπάντα, τους Desafinados, για να υπηρετήσει το αγαπημένο της μουσικό είδος, την Brazilian Jazz. Η συνεργασία της με ντόπιους μουσικούς κατά τα πολύμηνα διαστήματα παραμονής της στην Βραζιλία, σε συνδυασμό με την jazz παιδεία της, τής έχει προσδώσει μια μοναδική αυθεντικότητα στην ερμηνεία του βραζιλιάνικου ρεπερτορίου.


NOW PLAYING TRACK
Beton7

Title

Artist

SHOW ON AIR

The tube

19:00 21:00

Beton7 Art Radio
Background