Το Listen to the Road σε προσκαλεί να εκφραστείς δημόσια στην Αθήνα!


ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Listen to the Road εγκαινιάζει τη λειτουργία του και σε προσκαλεί να εκφραστείς δημόσια!

Αν είσαι μουσικός, χορευτής, ηθοποιός, circus performer, youtuber, stand-up comedian, εικαστικός, κουκλοπαίκτης, λάτρης του προφορικού λόγου κτλ, δήλωσε συμμετοχή και θα σου δoθεί η ευκαιρία να παρουσιαστείς στο κοινό σε κεντρικά σημεία της Αθήνας. Ταυτόχρονα, γίνεσαι μέλος της ψηφιακής κοινότητας Listen to the Road, έχοντας τη δυνατότητα να προωθείς τη δουλειά σου μέσω της πλατφόρμας.

To Listen to the Road είναι ένα δίκτυο σημείων έκφρασης στο δημόσιο χώρο της Αθήνας. Με ένα ανοιχτό κάλεσμα ​δίνουμε την αφορμή σε καλλιτέχνες να παρουσιάσουν το έργο τους στο κοινό και να φέρουν τους περαστικούς σε επαφή με διαφορετικά καλλιτεχνικά δρώμενα αλλάζοντας​ τον τρόπο που κινούμαστε στην πόλη. Πρόκειται για παραστάσεις διαφορετικών ειδών ​(μουσική, χορός, κουκλοθέατρο, circus performing, εικαστικές τέχνες, stand up comedy,παραστατικές τέχνες, storytelling, κτλ) οι οποίες πραγματοποιούνται από τις 11:00 έως τις 15:00 ​στα παρακάτω σημεία στο ιστορικό κέντρο: ​Καλαμιώτου και Ευαγγελιστρίας​, ​Πλατεία Καραμάνου, Μητροπόλεως 72, Πλατεία Βαρβακείου και​ Πλατεία Αγίας Ειρήνη​ς​.

​Η πρώτη φάση του Listen to the Road θα διαρκέσει έως το τέλος του Δεκέμβρη. ​Η ανοιχτή πρόσκληση τρέχει καθ'όλη τη διάρκεια της δράσης και οι καλλιτέχνες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο http://listentotheroad.gr/submit.html.

Το Σάββατο στις ​12 Δεκεμβρίου σ​τις 14:00 θα γίνει και το πρώτο street party του Listen to the Road. Συναντιόμαστε στην πλατεία Βαρβακείου, στον εξωτερικό χώρο του ΣυνΑθηνά, για να γνωριστούμε και να ​υποδεχτούμε τις εορταστικές μέρες με μουσικές και παραστάσεις!

*Το φωτογραφικό υλικό είναι από τον συνεργάτη μας Νίκο Τσουνάκα. 



Links:
------
http://www.listentotheroad.gr
tel:210 203230005
http://listentotheroad.gr/submit.html
https://www.facebook.com/events/899697360117835/

NOW PLAYING TRACK
Beton7

Title

Artist

SHOW ON AIR

The tube

00:00 15:00

Beton7 Art Radio
Background