ΤΗΕ ART OF REGGAE | 11th International Reggae Poster Exhibition


Το Κολέγιο Τέχνης & Design ΑΚΤΟ ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί την 11η διεθνή έκθεση Reggae Poster ΤΗΕ ART OF REGGAE. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις 80 καλύτερες αφίσες , που προέκυψαν από 3 διαγωνισμούς του International Reggae Poster Contest, στον οποίο συμμετείχαν, συνολικά, περισσότερες από 3000 αφίσες από 101 χώρες. Ο διαγωνισμός οργανώνεται από τους Michael Thompson και Μαρία Παπαευσταθίου με στόχο την προώθηση της Reggae μουσικής . Η έκθεση που φιλοξενείται στον ΑΚΤΟ αποτελεί την 11η κατά σειρά έκθεση από την ίδρυση του διαγωνισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους 100 καλύτερες αφίσες του 2014 βρίσκονται και δύο έλληνες γραφίστες, ο Θεόδωρος Κονταξής από την Αθήνα και ο Σταύρος Δάμος από τη Θεσσαλονίκη.
Εγκαίνια | 27 Φεβρουαρίου 2015| 20:00
Εγκαταστάσεις ΑΚΤΟ, Ευελπίδων 11Α, Πεδίον Άρεως

Τα εγκαίνια της έκθεσης στην Αθήνα διοργανώνονται με την υποστήριξη του Προξενείου της Jamaica στην Ελλάδα και θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι κκ Michael Thompson και Μαρία Παπαευσταθίου, διοργανωτές του διαγωνισμού, και ο Θεόδωρος Κονταξής που έλαβε την 9η θέση στο διαγωνισμό, ο οποίος και θα μας μιλήσει για την εμπειρία του αλλά και το ταξίδι του από την αρχιτεκτονική στη γραφιστική και το woodcut., καλλιτέχνες και πολλοί φίλοι της μουσικής.
Ιδιαίτερη παρουσία στα εγκαίνια της έκθεσης θα έχουν οι Irie Action Soundsystem και ο dj Rankin Johnny καθώς και ο Dj FABRIZIO Mr  ROOTS’N’CULTURE από την Ιταλία οι οποίοι και θα ντύσουν την εκδήλωση με Reggae ακούσματα.
Η έκθεση, θα διαρκέσει έως τις 15 Μαρτίου.
Facebook event


NOW PLAYING TRACK
Beton7

Title

Artist

SHOW ON AIR

The tube

19:00 21:00

Beton7 Art Radio
Background