Από 23 Οκτωβρίου 2014 η εκπομπή «Manual» ξανά μαζί σας στο Beton7ArtRadio!


Κάθε Πέμπτη 13:00-14:00, η Βαρβάρα Ξυδού ψυχολόγος και η Σοφία Βγενοπούλου παιδοψυχίατρος, εμπνευσμένες από την Francoise Dolto, ψυχαναλύτρια, που έκανε την αρχή στην δεκαετία του ’70 στο Παρίσι, απαντούν ζωντανά σε γράμματα και e-mail που στέλνονται στον ραδιοφωνικό σταθμό από γονείς, και συζητάνε τους προβληματισμούς σας γύρω από την διαχείριση της καθημερινότητας, την σωστή ανάπτυξη και την ψυχική υγεία παιδιών κάθε ηλικίας.

«Λέμε πάντα την αλήθεια στα παιδιά; Πώς τους μιλάμε για τον θάνατο; Πώς διαχειριζόμαστε την ζήλια για τα αδέλφια τους; Μαθήματα, ντύσιμο, βραδινή έξοδος, πού βάζει κανείς τα όρια με μια έφηβη; Ύπνος, τουαλέτα, πειθαρχία, πώς τα βγάζω πέρα με το νήπιό μου;». Αυτά και άλλα πολλά συζητήσαμε την περασμένη περίοδο με αφορμή τα e-mail σας, προσπαθώντας να δώσουμε στις ανησυχίες που συχνά νιώθετε ως γονείς τη σωστή τους διάσταση, και να σας ενθαρρύνουμε να σκεφτείτε ψύχραιμα τον ρόλο σας στο μεγάλωμα του παιδιού σας. Στοχεύουμε σε μία σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση, που συχνά αποτελεί σημαντική στήριξη για έναν γονιό ευάλωτο στις πιέσεις της καθημερινότητας αλλά και στις κρίσεις που αναπόφευκτα προκύπτουν στην ζωή μιας οικογένειας.

Στην καινούργια περίοδο περιμένουμε και πάλι τα e-mail σας, για να σκεφτούμε μαζί παραγωγικά όχι μόνο πώς θα γίνουμε πιο «καλοί γονείς», αλλά κυρίως πώς θα χαρούμε όσο περισσότερο γίνεται αυτή την μοναδική εμπειρία του να μεγαλώνεις ένα παιδί.

Μπορείτε να μας στέλνετε τα e-mail στη διεύθυνση: manual@beton7artradio.gr και τα γράμματά σας στη διεύθυνση: Beton7, Πύδνας 7, Βοτανικός, τ.κ.11855
Απαντήσεις, ζωντανά, κάθε Πέμπτη από τις 23 Οκτωβρίου, 13:00-14:00, στην εκπομπή «Manual» στο www.beton7artradio.gr

Μην ξεχνάτε!
Αν δεν μπορείτε να ακούσετε live το «Manual»,
στο www.beton7artradio.gr υπάρχει αρχείο με όλες τις εκπομπές και
μπορείτε να ακούσετε όποια σας ενδιαφέρει, οποιαδήποτε στιγμή εσείς επιλέξετε!


NOW PLAYING TRACK
Beton7

Title

Artist

SHOW ON AIR

The tube

19:00 21:00

Beton7 Art Radio
Background